Webinar

Business & Bundlinje

On-demand

Få de dugfriske resultater fra ny undersøgelse af danske landmænds arbejde med økonomi og ledelse, og kom til premiere på nyt økonomisk ratingværktøj.

Er du interesseret i, hvordan danske landmænd arbejder med økonomi, strategi og ledelse? Og vil du vide, hvordan du som landmand kan forbedre din virksomheds økonomiske styrke?

Så skal du deltage i dette webinar, hvor en håndfuld knivskarpe oplægsholdere går i dybden med de to områder. Webinaret er delt op i to: 

Bliv klog på landmænds økonomi og ledelse

I den første del af webinaret får du et eksklusivt indblik i resultaterne fra en dugfrisk undersøgelse fra Land-brug & Fødevarer om danske landmænds arbejde med økonomi og ledelse.

Undersøgelsen indeholder svar fra mere end 2.000 danske landmænd, og du kan bl.a. få svar på, hvor mange landmænd der har en nedskrevet strategi, hvor mange der bruger budgettet som grundlag for den løbende styring, og hvor mange der arbejder systematisk med bæredygtighed.

Efter præsentationen af undersøgelsen møder du to landmænd, der fortæller om deres erfaringer med at arbejde med de forskellige områder. 

Kom til premiere på nyt ratingværktøj

I webinarets anden del får du en præsentation af SEGES Innovations spritnye værktøj BusinessRate, der kan rate din virksomheds økonomiske styrke og robusthed. 

Værktøjet giver dig indsigt i din virksomheds potentialer og udfordringer og forbedrer din adgang til kapital. BusinessRate kan også hjælpe dig med at identificere tiltag, der kan forbedre din økonomiske styrke og reducere din økonomiske sårbarhed.

BusinessRate er udviklet eksklusivt til danske landbrug. Læs mere om værktøjet her: www.seges.dk/businessrate  

Anders Harck

Formand for sektorbestyrelsen for økonomi og virksomhedsledelse, Landbrug & Fødevarer

Anett Skov Marcussen

Sektordirektør for økonomi og virksomhedsledelse, Landbrug & Fødevarer

Specialkonsulent, SEGES Innovation

Poul Østergaard

Finans- og Virksomhedsrådgiver, VELAS