Webinar

InterCount webinar: Kom godt i gang med Bilagskontering og Hjælpetekster

On-demand

Deltag i det gratis webinar om InterCount, hvor du bliver godt klædt på til at arbejde med og styre din konte-ring med sikker hånd. 

Du får også en grundig introduktion til den nye funktion ”Hjælpetekster”, der er en del af modul 2 og 3. Med Hjælpetekster får du mulighed for at opsplitte dine fakturaer lige så snart, du har modtaget bilaget, så du kan fordele regningen på flere maskiner, stalde eller andre udgifter uden at skulle vente på at bilaget bogfø-res. 

Derudover er webinaret også din chance for at komme godt i gang med funktionen Bilagshåndtering, der er en del af modul 2 og 3. Med Bilagskontering kan du oprette regler i din kontering, så InterCount automatisk fordeler dine konteringer ud fra dine regler og sender lignende konteringer til samme kontonummer hver gang. Funktionen er derfor en ægte tidsbesparer, som kan være ganske god at komme i gang med. 

Til webinaret har du naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til de to funktioner og til kontering i InterCount generelt, så du kan blive godt klædt på til at styre din virksomheds kontering. 

OBS! Vær opmærksom på, at webinaret optages og sendes til deltagerne efterfølgende i en mail. Har du ikke mulighed for at deltage torsdag d. 23. marts fra kl. 11.30-12.30, så tilmeld dig alligevel, så er du sikker på at modtage optagelsen og kan se den, når det passer dig.

 

Bente Nissen

Konsulent, SEGES Innovation

Mette Andersen

Konsulent, SEGES Innovation