Webinars

Kom godt i gang med din ESG-rapport

29. maj 2024

En ESG-rapport er et vigtigt element, når du skal dokumentere din bedrifts indsats inden for miljø, ledelse og det sociale område. Det kan f.eks. være din bank eller en anden samarbejdspartner, som gerne vil have dokumentation for din ESG-indsats – nu eller i fremtiden.

Med ESGreenTool Report har du en digital ESG-rapport, som er skræddersyet til landbruget og anerkendt af flere af landets banker. Rapporten gør det nemt for dig at få synliggjort dine bæredygtige tiltag på din bedrift.

Deltag i webinaret, og bliv godt klædt på til at komme i gang med din ESG-rapport.


Til webinaret kommer vi ind på:

  • Hvorfor det en god idé at komme i gang med en ESG-rapport allerede nu
  • Hvorfor ESGreenTool Report gør det særlig nemt at udarbejde en ESG-rapport
  • Hvordan du arbejder med ESGreenTool Report.

Der er plads til spørgsmål undervejs i webinaret. Har du spørgsmål allerede nu, kan du sende dem til sakj@seges.dk , som vil sørge for, de bliver taget op i webinaret.


Webinaret er gratis.

Kan du ikke deltage?
Så tilmeld dig alligevel, og få optagelsen sendt til din mail efterfølgende.

Kom i gang allerede nu
Du kan allerede nu få et kig ind i ESGreenTool Report Demo, som er gratis. Det kræver kun, at du har et (gratis) AgroID (det samme, du bruger til f.eks. landmand.dk og landbrugsinfo.dk). 

I ESGreenTool Report Demo kan du blive bekendt med programmet og de forskellige indikatorer. Hvis du gerne vil gemme arbejdet undervejs, kræver det et abonnement. Kom i gang nu på report.esgreentool.dk.