Virksomhedsledelse

Landmand & Leder

20. november 2020

Deltag i det gratis webinar, og få en god portion ny viden, inspiration og mange gode cases inden for økonomi og virksomhedsledelse.

Webinaret afslører blandt andet de Ti gode bud på ledelse i landbruget, som vi har samlet ind og valgt gennem den seneste tid. Brug buddene som inspiration til, hvordan du selv kan løfte dig som leder i landbruget – eller hvordan du som rådgiver kan blive bedre til ledelse.

Du kan også høre om, hvordan du kommer blandt TOP 2 af Danmarks bedste landbrugsvirksomheder. Få de fem nyeste anbefalinger og hør, hvordan du ved at bruge kræfterne på dit mindset og din personlige udvikling kan etablere en økonomisk og mentalt robust virksomhed.

Og så er der inspiration og konkrete værktøjer til at skabe Verdens bedste arbejdsplads. Din vigtigste ressource er dine medarbejdere, og glade medarbejdere giver et højere engagement og dermed en øget effektivitet og en stærkere forretning. 

Endelig taler vi om Corona-ledelse. Hvad skal du være særligt opmærksom på, og hvor ligger potentialerne og udfordringerne? 

Der bliver rig mulighed for spørgsmål og dialog undervejs, og vi håber meget, du har lyst til at være med.