Virksomhedsledelse

Pas på dine data

29. november 2021 webinar

Brug 45 minutter og få vigtig viden om datasikkerhed og hør, hvordan du med det gratis værktøj Min Virksomhed passer på dine data. På dette webinar fortæller vi, hvorfor datasikkerhed er vigtigt på din bedrift, og hvor nemt du kan passe på dine data med Min Virksomhed. Vi får også besøg af landmand Kristian Kappel fra Brunshøjgård, som fortæller, hvordan de bruger Min Virksomhed på deres bedrift, og hvorfor det netop er vigtigt for dem at holde styr på deres data.

Hvad er Min Virksomhed?
Min Virksomhed er et gratis værktøj, der hjælper dig som landmand med at behandle din bedrifts systemer sikkert. Med Min Virksomhed kan du nemt give udvalgte medarbejdere adgang til bestemte systemer. Det betyder, at du altid har styr på, hvilke medarbejdere der har adgang til hvilke systemer. 

Program:

  • Derfor er IT-sikkerhed vigtigt på din bedrift v. Tommy Damsgaard Andersen, IT- og informationssikkerhedschef hos SEGES
  • Sådan styrer du datasikkerheden på din bedrift med Min Virksomhed v. Patrick Domino, IT-konsulent hos SEGES
  • Sådan bruger vi Min Virksomhed på Brunshøjgard v. Kristian Kappel, landmand hos Brunshøjgård. 

Efter webinaret ved du:

  • Hvorfor det er vigtigt med datasikkerhed på din bedrift. 
  • Hvordan du kan passe på din data med Min Virksomhed
  • Hvordan du helt lavpraktisk kommer igang med Min Virksomhed. 

Webinaret er for alle, der er interesseret i Min Virksomhed og datasikkerhed. 

Passer dine kolleger på dine data?
Ønsker du også, at dine kolleger skal passe på bedriftens data? Så kan de med fordel deltage på vores online kursus: Pas på dine data. Kurset tager kun 10 minutter.
Se mere her