Gris

So-overlevelse – få mere ud af dit managementsoftware

31. august 2022 soliv, So-overlevelse

Det kan i nogle tilfælde være svært at finde frem til, hvad der egentlig er årsagen til, at man som soholder har den sodødelighed, som man har. På webinaret kommer vi ind på, hvordan der kan arbejdes målrettet med so-overlevelse, et værktøj til målrettet indsats for so-overlevelse, og hvor lidt der egentligt skal til for få et godt overblik – det overblik, man skal bruge til bedre so-overlevelse. 

Det kræver overblik over udviklingen i ens so-dødeligheden og systematisk tilgang for at reducere so-dødeligheden.

SEGES Innovation har udviklet et software-værktøj, som giver dig og dine rådgivere et overblik over, hvor-for og hvornår dine søer dør. Derudover findes der benchmarking i værktøjet, så du kan sammenligne din bedrift med andre i branchen. Det giver dig samtidig en nemmere samtale, når du skal tale med din rådgiver eller dyrlæge om, hvilke tiltag der skal gøres for at øge so-overlevelsen. 

Tilgang til Værktøjet

Værktøjet er i dag tilgængeligt for kunder i både Agrosoft og Cloudfarms. Hvis du gerne vil tilmeldes værk-tøjet, skal du skrive til SEGES kundecenter (kundecenter@seges.dk). 

Du skal her angive, om du også er interesseret i værktøj til pattegriseoverlevelse eller kun so-overlevelse. Herefter vil du modtage en mail, hvor du bliver bedt om at angive oplysninger, der er vigtige for værktøjet.

Dagsorden for webinar

Webinaret vil blandt andet omhandle:

  • Case eksempel på, hvordan der arbejdes målrettet med so-overlevelse i besætninger.
  • Det er skidt at registrere for meget eller for lidt. Det er simpelt at registrere korrekt nok til at du og din rådgiver/dyrlæge får et godt overblik – vi viser, hvad der skal til.
  • Det er nemt at få mere ud af dine registreringer fra din managementsoftware – der vil være en intro-duktion til de vigtigste overblik fra de nye værktøjer fra SEGES Innovation.

Hvis du har nogen spørgsmål, du gerne vil have gennemgået til webinaret, er du velkommen til at stille dem allerede nu, ved at sende dem til Claus Hansen fra SEGES Innovation, cha@seges.dk.

Derudover er der også en chatfunktion ved selve webinaret, hvor du kan stille dine spørgsmål.