Virksomhedsledelse

Nye renteregler ved efterbetaling af moms

25. januar 2023 Jura&Skat, moms

Få et praktisk over blik over de nye renteregler for efterbetaling af moms, når chefkonsulent Jacob Kunø Christensen fra Jura & Skat i AFP afholder gratis webinar om de nye renteregler ved efterbetaling af moms torsdag d. 19. januar.

 

Hvorfor er de nye renteregler for efterbetaling af moms vigtige at kende?

Det er vigtigt at kende de nye renteregler, fordi din virksomhed fremover – og måske allerede fra en af de første måneder i 2023 - skal betale renter tilbage til den oprindelige angivelses- og betalingsfrist, når din virksomhed laver en efterangivelse til en tidligere periode. 

Laver du for eksempel en efterangivelse til en periode, der ligger to år tilbage i tiden, ja så skal din virksomhed betale renter for hele den 2-årige periode – og det er nyt.

Renterne vil også ramme, hvis Skattestyrelsen efteropkræver et beløb ved en kontrol.

 

Få et praktisk overblik til webinaret

På webinaret får du det praktiske overblik, du har brug for, når du skal arbejde med momsbehandling og renter, og når du skal sikre din virksomhed bedst muligt i forhold til de nye regler. 

På webinaret får du svar på:

  • Hvornår reglerne rammer og hvornår de ikke gør?
  • Hvor meget det kan koste og praktiske eksempler på det?
  • Hvordan du kan komme på forkant med momsbehandlingen og sikre dig godt?
  • Mulighederne for fritagelse, når renterne har ramt?
  • Hvad ikrafttrædelsen og Skattestyrelsens systemtilpasninger betyder for dig?

Chefkonsulent Jacob Kunø Christensen fra Jura & Skat i AFP tager dig omkring de vigtigste renteregler og giver dig et godt overblik over, hvad du skal tage højde for. Undervejs har du også mulighed for at stille spørgsmål til Jacob, ligesom du kan skrive spørgsmål i forbindelse med din tilmelding.

Webinaret produceres for Jura & Skat i AFP af SEGES Innovation.