Virksomhedsledelse

Virksomhedsformer – overvejelser og overblik

9. marts 2023 Jura&Skat, Virksomhedsformer

Mange virksomheder inden for landbrugs- og fødevarebranchen drives i dag som personligt ejede virksom-heder. I mange tilfælde er det nu ikke nødvendigvis den bedste virksomhedsform, da en anden form kan medføre flere fordele i forhold til ejerens formål med virksomheden og driften af den. 

Der kan derfor være god grund til at kaste et blik på de forskellige virksomhedsformer og overveje, om det mon er den rigtige, din virksomhed er bygget op som? Lige præcis disse overvejelser kan du få hjælp til d. 2. marts, hvis du deltager i det gratis webinar om virksomhedsformer. 

Få eksperternes overblik på 30 minutter

Til webinaret vil juridisk konsulent Malthe Juel Strandby og skattekonsulent Anne Graves Christiansen give dig et godt overblik over de mest anvendte virksomhedsformer i Danmark og pejle dig ind på de overvejel-ser, du bør gøre dig, når du skal vurdere, om din virksomhed har den rette ejerform. 

På webinaret får du blandt andet:

  • Viden om, hvorfor det er vigtigt at vælge den rigtige virksomhedsform
  • Et indblik i forskelle og ligheder mellem personligt ejede virksomheder og kapitalselskaber
  • Et godt overblik over de mest anvendte virksomhedsformer i Danmark og deres væsentligste sel-skabsretlige og skattemæssige karakteristika
  • Gode fif til at vurdere, om du har den rette virksomhedsform

Der er naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål til Malthe og Anne undervejs i webinaret.

Webinaret produceres for Jura & Skat i AFP af SEGES Innovation.