Virksomhedsledelse

Brug etablerings- og iværksætterkontoordningen optimalt

Er du på nippet til at etablere ny virksomhed, eller er du allerede godt i gang, så få de vigtige tips til at bruge etablerings- og iværksætterordningens gunstige skatteregler optimalt.

Etableringen af en ny virksomhed kan godt være lidt af en labyrint af nye regler og love, der skal overhol-des, og er du faret vild i mængden, er du ikke den første, det er sket for. Torsdag d. 20. april kl. 10.00 kan du rede nogle af trådene ud, når forretningschef Anna Boel holder gratis webinar om etablerings- og iværk-sætterkontoordningen. 

Til webinaret vil Anna tage dig med rundt om ordningens gunstige skatteregler, der er ganske gode at have helt tjek på, når du etablerer din virksomhed. 

Du bliver blandt andet klogere på:

  • De likviditets- og skattemæssige fordele i ordningen
  • Hvornår du kan skyde midler ind på etablerings- og iværksætterkontoen
  • Hvordan du optimerer anvendelsen af dine midler
  • Reglerne for efterbeskatning og hvad du selv kan gøre

Der vil naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål til Anna undervejs i webinaret. 

Sidder du netop nu med etableringen af din nye virksomhed eller er du godt i gang med processen, så til-meld dig webinaret og få den nyttige viden og alle de gode tips, du har brug for, når du etablerer virksom-hed.

Det er gratis at deltage i webinaret, men der kræves tilmelding. 

Kan du ikke deltage live, så tilmeld dig alligevel, så får du nemlig optagelsen sendt til din mail.

Du kan altid spørge Jura & Skat i AFP
Har du spørgsmål til etablerings- eller iværksætterordningen eller brug for rådgivning på andre områder, er du altid velkommen til at kontakte Jura & Skat i AFP. Besøg os på lf.dk/raadgivningservice/jura-skat

Webinaret produceres for Jura & Skat i AFP af SEGES Innovation.