Kvæg

Følg op på foderforsyningen med SEGES Lager

3. maj 2023 segeslager, webinar

Bliv godt klædt på til den kommende slætgræs-sæson og få de gode råd og smarte tips at bruge SEGES Lager i din produktions- og lagerstyring. Tag med til gratis webinar.

Græssæsonen står for døren, og lige nu er det derfor det helt rigtige tidspunkt at starte op på lagerstyringen, så du løbende kan følge dine beholdninger af grovfoder og tilskudsfoder. Måske er du stadig lidt grøn inden for lagerstyring, eller måske har du allerede et fodringssystem, som er integreret med DMS, og mangler blot det sidste for at få den fulde værdi af din foder- og produktionsstyring. 

Det er lige præcis det, du kan få de gode råd til i webinaret om SEGES Lager

 

Til webinaret får du:

  • En tæt introduktion til, hvordan høst- og foderudstyr automatisk leverer data til SEGES Lager – og hvad du kan bruge det til
  • Konkrete eksempler på, hvordan du kan bruge SEGES Lager i din produktionsstyring
  • En introduktion til hvordan du bedst lagerstyrer dit grov- og tilskudsfoder
  • Gode råd til, hvordan du håndterer udfordringer i din foderplanlægning og din produktions- og økonomiopfølgning
  • Tips til udbytteregistreringen

Webinaret er særligt for dig, der er kvægbruger og som gerne vil være helt klar til den kommende høstsæson. Du kan både være erfaren bruger af SEGES Lager på kvægområdet, men du kan også være ny og på udkig efter de bedste tips til lager- og produktionsstyring for den kommende sæson. 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

 

Har du allerede abonnement på DMS eller måske, MarkOnline, CropManager, FarmTracking eller KemiTjek, har du gratis adgang til SEGES Lager – og så er det bare med at udnytte de smarte funktioner! 

Det er gratis at deltage, men der kræves tilmelding. 

Kan du ikke deltage på webinaret d. 3. maj, så tilmeld dig alligevel - så får du nemlig optagelsen tilsendt til din mail efter webinaret.

 

Se mere om Seges Lager her.