Planter

FarmTracking: Kend dit udbytte fra mark til mark

Hør om de spritnye funktioner i FarmTracking, og hvordan du nemmest sikrer dig, at du får registreret dine udbytter rigtigt fra mark til mark, når høsten kører på højtryk.

I webinaret får du en hurtig og konkret gennemgang af de forskellige måder, du kan registrere dine udbytter på i FarmTracking, og hvordan du sikrer dig et godt overblik over både dine enkelte marker og det samlede udbytte. 

 Derudover – og ikke mindst - så introduceres du samtidig til alle de nyeste funktioner i FarmTracking, der gør det endnu nemmere for dig at få høsten i hus med overblik.

Efter webinaret ved du blandt andet:

  • Hvordan du nemt og ligetil registrere dit udbytte i FarmTracking læs for læs, hvis du vejer dit korn eller raps på brovægt hjemme eller hos grovvarehandleren
  • Hvordan du får et samlet overblik over dit udbytte og kan se, hvornår udbyttet er registreret og af hvem
  • Hvordan de enkelte læs fra marken automatisk omregnes til standardvarer, så dine udbytter nemt kan sammenlignes på tværs af markerne – også hvis du indvejer vådt korn.

Webinaret er især for dig, der er landmand eller konsulent og allerede har en vis erfaring med FarmTracking, men alle er selvfølgelig velkomne til at se med og blive klogere på FarmTracking og de nye funktioner.

Kan du ikke deltage i webinaret d. 27. juni kl. 9.00, men vil du gerne have alle de gode FarmTracking-tips? Så tilmeld dig webinaret alligevel – så får du nemlig tilsendt en optagelse af webinaret direkte til din mail og kan se den lige når det passer dig.