Unlisted

Har du styr på ansættelseskontrakten?

27. november 2023

Føler du dig på usikker grund, når du skal udforme nye ansættelseskontrakter? Så deltag i vores webinar 13. september, hvor vi highlighter de vigtigste punkter i ansættelseskontrakten.

Den nye ansættelsesbevislov er trådt i kraft, hvilket har betydning for arbejdsgivers oplysningsforpligtelse. Det stiller nye krav til dig som arbejdsgiver eller rådgiver, når du skal udforme ansættelseskontrakter. Derfor inviterer vi til en kort opsummering af de vigtigste punkter, så du undgår unødvendige sanktioner. 

Eksperterne er klar til at hjælpe dig
Vores juridisk konsulent Katrine Røhling Faurholt og specialkonsulent Jacob Langvad Nielsen fra Jura & Skat i AFP er klar på skærmen onsdag den 13. september kl. 10, hvor du kan få tjek på ansættelseskontrakten. 

 Til webinaret får du: 

  • Overblik over arbejdsgivers oplysningsforpligtelser i ansættelseskontrakten. 
  • Indblik i nye frister
  • Sådan undgår du sanktioner

Derudover, har du naturligvis mulighed for at stille spørgsmål direkte til Katrine og Jacob undervejs, så du kan gå fra webinaret med tryghed i maven og tjek på ansættelseskontrakten.

Det er gratis at deltage i webinaret, men der kræves tilmelding.
Kan du ikke deltage live, så tilmeld dig alligevel, så får du nemlig optagelsen sendt til din mail.

 

Du kan altid spørge Jura & Skat i AFP
Har du spørgsmål til etablerings- eller iværksætterordningen eller brug for rådgivning på andre områder, er du altid velkommen til at kontakte Jura & Skat i AFP. Besøg os på lf.dk/raadgivningservice/jura-skat. 

Webinaret produceres for Jura & Skat i AFP af SEGES Innovation.