Webinars

Highlights om råvaremarkederne og vurdering af Svarer-rapport

8. marts 2024

Hør om trends og tendenser for råvaremarkeder og -priser samt SEGES Innovations vurdering af Svarer-rapporten på webinaret 8. marts.

Hermed byder vi velkommen til et spændende webinar i to dele. 


Del 1: Highlights om råvaremarkeder og -priser

De vigtigste highlights om råvaremarkeder og renter serveres af erhvervsøkonomisk chef Klaus Kaiser, SEGES Innovation, og et stærkt panel af eksperter.

Deltagerne i panelet er:

  • Mathias Sproegel, Sydbank (renter)
  • Jakob F. Kjærsgaard, VKST (afgrøder)
  • Niels Ole Nielsen, Landbrug & Fødevarer (mælk)
  • Karsten Flemin, Landbrug & Fødevarer (slagtegrise)

 

Del 2: SEGES Innovations vurdering af Svarer-rapporten

I forlængelse af gennemgangen af råvaremarkederne og prisprognoser orienterer vi om Svarer-rapporten og SEGES Innovations tilgang til den. De væsentligste elementer bliver: 

  • Svarer-rapportens vigtigste elementer og konsekvenser
  • SEGES Innovations vurdering af landmændenes muligheder, virkemidler, data/beregningsgrundlag og indsatser

Innovationsdirektør Lisbeth Henricksen og erhvervsøkonomisk chef Klaus Kaiser fra SEGES Innovation står for gennemgangen af rapporten, der forventes at vare 20-25 min.


Spørgsmål er velkomne

Har du spørgsmål, som du ønsker besvaret på webinaret, kan du skrive dem i feltet til højre, som vises, efter du har tilmeldt dig. Der er også mulighed for spørgsmål under webinaret via chatfunktionen

Webinaret forventes at slutte ca. 9.30.

NB: Webinaret fokuserede oprindeligt kun på råvaremarkeder og prisprognoser, men er udvidet med en vurdering af Svarer-rapporten. Hvis du har allerede tilmeldt dig webinaret om råvaremarkeder og prisprognoser, er du automatisk med i den nye del, der handler om vurdering af rapporten.