Planter

Online gårdbesøg: Hold styr på dine vandinger

30. marts 2023 farmtracking, planteavl, vanding

Vanding kan være en større logistisk opgave – særligt hvis du har flere vandingsmaskiner. Deltag i dette webinar, og bliv klædt på til den kommende vandingssæon og det smarte vandingsmodul i FarmTracking Premium.

Vi er live både fra SEGES Innovations studie og fra maskinhuset hos planteavler Steffen Bjerre fra Brande. Steffen driver 320 hektar med kartofler, rug og vårbyg, og han har 11 vandingsmaskiner at holde styr på.

Deltag i webinaret, og du får:

  • Praktiske erfaringer fra planteavler Steffen Bjerre, der elsker at "nørde i vanding"
  • Viden fra planteavlskonsulent Klaus Beck fra SAGRO, der har hjulpet mange landmænd med at optimere deres vanding
  • Guide til, hvordan du holder overblik over dine vandinger og opretter vandingssystemer, pumper og vandingsspor med FarmTracking Premium

Webinaret er for både konsulenter og landmænd.

Er du forhindret i at se med live? Så tilmeld dig alligevel. Så får du automatisk tilsendt optagelsen af webinaret.

 

Kom i gang med FarmTracking Premium allerede nu

I FarmTracking Premium kan du ikke kun hol de styr på dine vandinger - du har også mulighed for hele tiden at kunne følge dit forbrug af kvælstof, fosfor og kalium. Hvis det lyder interessant, så kan du prøve det gratis i løbende + efterfølgende måned. 

Se mere og bestil

Har du spørgsmål, så er du altid velkomne til at kontakte SEGES Innovations kundecenter på telefon 7015 5015 eller kundecenter@seges.dk.

 

Kom med i FarmTracking Facebook-gruppe

På Facebook giver vi hinanden tips og tricks om FarmTracking – og du skal være velkommen. Bliv medlem af gruppen her: bit.ly/3seZQrG